Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Blog personal i Besartit RSS
Blog personal, këshilla, mendime dhe kritika nga Besarti. Artikuj per SEO, Marketing, Lajme nga Kosoft, KosoftADS, etj.
besart   blog   kosoft   kosoftads   seo
Shtuar më 16.04.2010 - 10:51:44 nga besart
Kategoria: Blogje Eksporto RSS-Feed
http://besart.blog.al
 
 
artikujt e fundit
 
Gallup: “Shqipëria e madhe”? Mbështetet nga 81% e kosovarëve
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;} function showAdBlock_2844(ppc_ad_block_count) { keyword = "blog,faqe,lajme,internet,sport,hosting,shqip,kosova,albania,auto,muzike,radio,web,vip,show,sot,top,"; show_ads_id = 2844; show_ads_url = "http://www.kosoft-ads.com/show-ads.php"; block_count=ppc_ad_block_count; iframe_width=468; iframe_height=75; metainfo=document.getElementsByTagName('meta'); ref=document.referrer; showKeywordAds(metainfo); } setTimeout("showAdBlock_2844("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1)); Kosovarët besojnë më shumë në krijimin e “Shqipërisë së madhe” në një kohë të afërt. Sipas sondazhit të “Gallup” rezulton se këtë optimizëm e kanë 48.8% e kosovarëve, kundrejt 25.8% e shqiptarëve, ndërsa [...]
17.11.2010 - 21:25:30
http://besart.blog.al/2010/11/gallup-shqiperia-e-madhe-mbeshtetet-nga-81-e-kosov ...
 
Studentët e UP-së më në fund do të mësojnë gjuhën shqipe!
Të përfundosh studimet në një fakultet dhe te mos shkruash gjuhën shqipe ashtu siq duhet të shkruhet është më të vërtetë “krim”. Dhe me besoni, nuk janë të pakët ata që nuk shkruajnë bukur gjuhën shqipe (duke më përfshirë dhe mua këtu), dhe këtu nuk bëhët fjalë për gabime të vogla, por për gabime që [...]
24.10.2010 - 22:45:37
http://besart.blog.al/2010/10/studentet-e-up-se-me-ne-fund-do-te-mesojne-gjuhen- ...
 
Rast studimi: Reklamimi në TV vs. Internet
Një vit më parë, po shkruaja një artikull po në këtë blog, dhe atë artikull e fillova më thënien e Steuart Henderson Britt: “Të bësh biznes pa marketing, është sikurse t’ia bësh me sy një vajze në errësirë. Ju e dini çfarë jeni duke bërë, por të tjerët jo.” dhe me pelqen të filloj këtë [...]
24.08.2010 - 16:26:02
http://besart.blog.al/2010/08/rast-studimi-reklamimi-ne-tv-vs-internet/
 
Internet pa tela anë e mbanë Kosovës
Posta dhe Telekomi i Kosoves ka filluar implementimin e projektit WiFi, përkatësisht ofrimin e shërbimit të internetit pa tela, të quajtur WiFi PiK@. Ky projekt është i ndarë në disa faza të zhvillimit, derisa për fazën e parë ky shërbim do t’u ofrohet gjithë konsumatorëve pa pagesë. Instalimi dhe promovimi i parë i këtij shërbimi [...]
24.06.2010 - 22:57:07
http://besart.blog.al/2010/06/internet-pa-tela-ane-e-mbane-kosoves/
 
Dikush duhet të mbaj përgjegjësi për këtë!
14.06.2010 - 23:09:19
http://besart.blog.al/2010/06/dikush-duhet-te-mbaj-pergjegjesi-per-kete/
 
Azhurnoni profilin tuaj në FB & Linkedin përmes Twitter
Përdoruesit e Twitter, në të shumtën e rasteve nuk janë ithtar të Facebook, por kjo nuk do të thotë se nuk kanë një profil në Facebook. Isha duke publikuar një mesazh në Twitter, te cilën poashtu doja ta publikoja dhe në Facebook, por pritoja të futesha dhe tek FB, prandaj me lindi ideja se si [...]
19.04.2010 - 14:49:03
http://besart.blog.al/2010/04/azhuroni-profilin-tuaj-ne-fb-linkedin-permes-twitt ...
 
Epoka e HTML 5 po afrohet
Duket se epoka e HTML 5 po na afrohet, dhe besoj qe ky është një lajm i mirë për ata që merren më dizajnimin dhe zhvillimin e ueb faqeve dhe ueb aplikacioneve apo jo?! Ditë më parë Youtube filloj të ofroj versionin HTML 5 të video plajerit të tyre, kjo do të thotë se për [...]
14.02.2010 - 22:50:12
http://besart.blog.al/2010/02/epoka-e-html-5-po-afrohet/
 
Betejë gjigandësh…
Lufta mes gjigandëve të internetit sa vjen dhe bëhët më interesante. Google, Facebook dhe Twitter janë tre gjigandët e internetit që luftojnë për të fituar betejën për Median Shoqërore (Social Media). Twitter, një faqe e krijuar në vitin 2006, që ju mundëson shfrytëzuesve të postojnë tekste deri në 140 karaktere që njihen si cicërima (ang. [...]
12.02.2010 - 22:41:05
http://besart.blog.al/2010/02/beteje-gjigandesh/
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.