Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif AutoLajme.com RSS
AutoLajme.com është një portal informativ që i kushtohet vetëm industrisë së automobilizmit. Në AutoLajme.com ju mund të gjeni artikuj, lajme, këshilla dhe informata tjera nga dhe për botën e automobilzmit.
lajme   autolajme   auto   formula1
Shtuar më 15.04.2010 - 18:09:49 nga besi2009
Kategoria: Teknologji Eksporto RSS-Feed
http://www.autolajme.com
 
 
artikujt e fundit
 
Nuk ka të interesuar për blerjen e Montenegro Airlines
Për kompaninë ajrore malazeze Montenegro Airlinesn – MA, në botë nuk ka blerës të interesuar.Në tenderin për blerjen e 30 për qind të aksioneve në afatin e paraparë nuk është dorëzuar asnjë ofertë, ndonëse katër kompani e kanë ngritur dokumentacionin e tenderit. Tenderi për shitjen e 30 për qind të aksioneve të MA ishte shpallur [...]
21.12.2010 - 14:55:24
http://www.autolajme.com/nuk-ka-te-interesuar-per-blerjen-e-montenegro-airlines/
 
Si të ngisni makinen në rrugën me akull
Temperaturat e ulëta, rrugët e rrëshqitshme dhe kripa në rrugë kërkojnë nga ju që sa më parë ta përgatisni automobilin për kushtet e dimrit. Me përgatitjen e automobilit tuaj për dimrin, gjendjen e rregullt dhe kuptimin se në rrugën e akullt rruga e frenimit dukshëm është më e gjatë se në verë, më lehtë do [...]
21.12.2010 - 14:46:13
http://www.autolajme.com/si-te-ngisni-makinen-ne-rrugen-me-akull/
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.